Goede doelen

<- Terug naar goede doelen lijst

Tombola SOS Kinderdorpen

Geen enkel kind mag alleen opgroeien

220 miljoen kinderen wereldwijd (1 kind op 10) groeit op zonder de liefde en zorg van een volwassene of loopt het risico die te verliezen. In België gaat het om 1 kind op 25: in elke klas één kind.

Waarom samenwerken met SOS Kinderdorpen

- Omdat geen enkel kind alleen mag opgroeien.

- Omdat SOS Kinderdorpen al 70 jaar investeert in een wereld waarin kinderen kunnen opgroeien in een familie, met liefde, respect en veiligheid. En dat in ruim 135 landen, waaronder België.

- Omdat SOS 88 800 families in moeilijkheden ondersteunt, zodat kinderen nooit alleen komen te staan en bij hun eigen familie kunnen blijven.

- Omdat SOS veilige en warme opvang biedt aan 68 000 kinderen die (tijdelijk) niet bij hun familie kunnen opgroeien.

- Omdat SOS via haar beleidswerk de stem van kinderen en jongeren tot bij lokale, nationale en internationale overheden brengt, zodat hun rechten verdedigd en gerespecteerd worden.

- Omdat jouw steun bijdraagt aan het creëren van duurzame en positieve impact voor de kinderen waar SOS mij werkt.

- Omdat er mensen voor je klaar staan die luisteren naar jouw wensen en uitdagingen en die samen met jou nadenken hoe we zo sterk mogelijk kunnen gaan samenwerken, in lijn met jouw core business, missie en visie.

En tot slot, omdat de mogelijkheden om samen te werken heel divers zijn, of je nu een KMO bent of een grote onderneming: employee engagement, customer engagement, social activation, expertise sharing, het kan allemaal!

www.sos-kinderdorpen.be